Health Info

February 14, 2017

Ігрова клавіатура і миша: купити комплект ігрова клава і миша недорого

JEDEL K504 – ергономічна ігрова клавіатура, яка забезпечить вам новий рівень комфорту в багатогодинних комп’ютерних баталіях. Стильний зовнішній вигляд і барвисте світлодіодне підсвічування зроблять її чудовим доповненням геймерського робочого місця. Форма JEDEL K504 робить її оптимальним вибором для професійних геймерів. Клавіші дають змогу легко регулювати гучність і перемикати музичні треки, не перериваючи ігровий процес.

клавіатура для ігор

У продажу представлена ​​клавіатура з однотонним і RGB-підсвічуванням. Є також клавіатура, яка дозволяє виставити окремий режим підсвічування https://www.057.ua/list/423144 для кожної клавіші. Девайс без цифрового блоку найкраще підходить для тих користувачів, які цінують наявність вільного місця на столі.

Вивчити кнопки, які залучені в ігровому процесі, простіше, ніж навчитися сліпого друку. Клавіатура є одним з найважливіших елементів обладнання настільного комп’ютера. У повсякденному житті ми не завжди цінуємо її функції, але до ігрової клавіатури користувачі ставляться з великим інтересом. Клавіатура ігрова зазвичай дорожча за стандартні моделі, але гроші витрачені не дарма. Більшість моделей мають функції, які з лишком компенсують витрачені гроші, але знати про це можуть лише люди, які мають це обладнання. Порівняно з Dark Project KD87A це вже “next level”. Адже клава має вбудовану пам’ять та набір деяких функцій, що викликаються комбінацією з клавішею Fn без участі ПЗ.

Аксесуари до Sony Playstation

Макроси (автоматичний набір дій) дозволяють самостійно запрограмувати кнопки у грі. Деякі клавіатури дозволяють цю функцію і дозволяють зберігати відразу кілька наборів макросів, по одному для кожної гри. Однак такі ігрові клавіатури зазвичай менш доступні. Мембранна технологія в іграх менш точна, з іншого боку, зручніша для пальців. Така клавіатура стане відмінним варіантом для тих, хто набув звички натискати клавіші зусиллям.

Різниця у можливостях та налаштування

Завдяки компактному форм-фактору TKL вона стане ідеальним вибором для швидкого старту у кіберспорті. А найемоційнішим геймерам сподобається металева рама, яка підвищує стабільність та витримує сильні удари. Особливий підвид ергономічних ігрових гаджетів — роздільні пристрої. Вони також орієнтовані на профілактику тунельного синдрому, але відрізняються тим, що на місці виступу в них розташована точка розлому. Половинки можна зчіплювати або розділяти — в останньому випадку вам буде зручніше розташувати їх на столі.

Клавіатури саме з такими показниками часу відгуку ми і підібрали для вас у цій статті. Ігрова клавіатура з підсвічуванням — своєрідний стереотип сучасного геймера. Хоча все починалося з функціонального технічного рішення. Багато геймерів вважають за краще грати в темний час доби, наприклад, після роботи. Щоб миттєво знаходити потрібні кнопки, їм потрібне було підсвічування, про яке і подбали виробники.

Бюджетні моделі

Окремі мультимедійні клавіші – дуже зручно, коли потрібно швидко відрегулювати гучність. Ігрову клаву можна, можливо купити в середньому по ціні грн. Це велика рідкість для клавіатур бюджетного сегменту. Дуже зручні гумові ніжки дозволяють фіксуватися на глянцевій поверхні. Повністю програмовані клавіші із записом макросів на льоту.

Share Post:
Open chat
1
Hello, How can I help you?