Health Info

August 10, 2016

Солідарна пенсійна система померла Як Україні подолати прокляття країни пенсіонерів 

Схоже, влада налаштована провести одну з найочікуваніших економічних реформ. Війна та рекордна інфляція – не найкращий час для інвестицій, без яких неможливо гарантувати ефективність накопичувальних пенсій. Останній пункт є чи не найважливішим, оскільки реформа орієнтована на забезпечення гідного рівня життя з виходом людини на пенсію. Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/або розповсюдженню в будь-якій формі, крім письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна». Послідовне і цілеспрямоване вжиття зазначених заходів має суттєво підвищити потенціал органів сектору безпеки України та рівень її національної безпеки. Зусилля держави в оборонній сфері будуть зосереджені на створенні Збройних Сил, адекватних сучасним викликам і загрозам.

Новини про пенсійну реформу та її вплив на фінансовий стан людей

З жовтня 2017 року уряд пропонує скасувати 15-відсоткове зниження пенсій працюючим пенсіонерам. Працюючих пенсіонерів зараз пенсії фестиваль китайских фонарей одесса знижуються у 494 тис. Проектом реформи пропонується щоб ті, хто працює, отримували заробітну платню і пенсію у повному обсязі.

“Верхи” не можуть

Державну допомогу отримуватимуть саме ті, хто її найбільше потребує – найменш забезпечені громадяни. Питанням першочергової уваги в ході реформ буде ліквідація проблеми бідності та зменшення соціальної нерівності. Для цього ми створимо максимально сприятливі умови для розкриття підприємницької ініціативи людей і зробимо все, щоб заробіток працюючої людини гарантував їй гідний рівень життя. Результат, який очікую від реформ у цій площині – це радикальне зниження кількості наших громадян за межею бідності. Нам необхідно здійснити реформу галузі охорони здоров’я.

Що передбачає другий рівень пенсійної системи

У Києві один квадратний метр такого житла коштує в середньому 98,8 тис. А незадовго до цього в Кабміні розповіли, коли українцям знову перерахують пенсії. Дякуємо офіціанту Марині за швидке та якісне обслуговування та поради щодо вибору страв.

В країнах з досить сильними внутрішньосімейними зв’язками і збереженням традицій багатопоколінної родини (особливо поширеними в сільській місцевості) це відіграє вельми помітну роль, посилюючи тим самим процес старіння. Уряд також передбачив скасування особливих умов виходу на пенсію, крім військовослужбовців. «Впровадження накопичувальної системи може стати наріжним для влади, бо на ньому може ґрунтуватися політика щодо повернення наших людей. Війна лише підкреслила, що без цієї реформи ми не маємо перспектив гідної старості. А перспектива нам вкрай потрібна, вона потрібна тим мільйонам наших людей, які зараз вирішують, залишатись в країнах, куди вони тимчасово виїхали, чи повертатись назад. Зокрема це стосується добробуту після виходу на пенсію», – наголошує Лазебна. Ми маємо запланований субсидійний бюджет, збільшили його на 3 млрд грн порівняно з минулим роком.

Share Post:
Open chat
1
Hello, How can I help you?