Health Info

August 8, 2017

Планета Кіно Тц King Cross Leopolis Діти В Місті Львів

Користуючись додатком, більше не потрібно роздруковувати квитки – вони зберігаються у вигляді штрих-коду на твоєму смартфоні. У додатку дуже зручно налаштовувати оповіщення про початок прокату фільмів та продажу квитків, щоб не пропускати прем’єри улюблених картин та одним з перших обирати найкращі місця для перегляду. Для найбільш комфортного перегляду глядачам пропонуються зручні шкіряні VIP-крісла, які можна з легкістю перетворювати на диван та дивитися кіно як вдома.

купити квитки онлайн планета кіно

У грудні 2010 року у Львові було відкрито перший 7-зальний кінокомплексу ТРЦ «King Cross Leopolis», в якому львів’яни https://www.yampil.info/archives/68331.html та гості міста мали змогу оцінити надсучасну технологію IMAX, а також наші зали з технологією Cinetech+.

Квитки

“Планета Кіно” турбується про ваш комфорт під час перебування у кінотеатрах та кінозалах. Саме тому “Планета Кіно” облаштовула залисучасними кінопроекторами та звуковими системами, встановлює вкриті сріблом величезні екрани та найкраще кліматичне обладнання. У вересні 2015 року було відкрито другий надсучасний кінотеатр, який розташувався у центріміста Лева, у ТРЦ «Forum Lviv». Тут “Планета Кіно” представила зал з унікальною кінотехнологію 4DX та 5 залів покращеного комфорту з технологією Cinetech+.

Share Post:
Open chat
1
Hello, How can I help you?