Health Info

April 8, 2016

Е-квиток у Києві: де придбати, як поповнити і як користуватися Главком

Кожен дорослий у Європі добре знає, що Путін – божевільний убивця, і що Росія веде наступальну війну проти вільної країни та її народу. Ми всі бажаємо всім в Україні всього найкращого та молимося за них. В такому разі вам будуть доступні не всі способи оплати. Набираємо 16-значний одноразовий код, який зазначено на чеку. Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Українські новини.

транспортна картка київ де купити

При будь-якому використанні новин та статей сайту дозвіл редакції на публікацію й гіперпосилання відкрите для пошукових систем на hmarochos.kiev.ua обов’язкові. Крім того, купити квиток на електричку можна в чат-ботах Укрзалізниці у Viber, Telegram, Facebook Messenger чи распродажа серебряных украшений Apple Messages. На кільцевій електричці Києва зараз діє оплата проїзду транспортною карткою, банківською карткою та телефонами, повідомляє Укрзалізниця. Списати кошти можна з банківської карти Visa або MasterCard, картки з Masterpass або електронного гаманця EasyPay.

На сторінці, що відкриється, натиснути кнопку [Редагувати логін]. Вибрати ліворуч на бічній панелі кнопку [Профіль]. На бічній панелі виберіть підрозділ [Електронні квитки].

Де купити і поповнити е-квиток у Києві: інструкція

З транспортною картою також можливо сплатити проїзд за інших пасажирів. Для цього достатньо повторно прикласти картку до валідатора — кошти будуть списані одразу. Ця процедура може бути значно коротшою, якщо платник зареєструється у системі платіжного сервісу. У цьому випадку можна зберегти шаблон, що дозволить постійно поповнювати Київ Смарт Кард всього у пару кліків. Easy Pay надає можливість поповнити транспортну картку. Для безконтактної купівлі не потрібно встановлювати додаткові програми чи завчасно замовляти проїзні документи. Головне мати при собі платіжний засіб чи відповідний ґаджет.

З якої дати оплата проїзду стане безготівковою

Для цього будь-який з них потрібно прикласти до зчитувального пристрою – турнікету (в метро) або валідатора (в наземному транспорті). А у контролерів будуть спеціальні пристрої, що визначають, чи провів пасажир свій квиток через валідатор. Для гостей столиці і городян, які рідко користуються громадським транспортом, передбачені QR-квитки – одноразові квитки у вигляді QR-коду. Коштують вони 8 гривень і дійсні 15 днів з моменту купівлі. В метро пасажир може провести друга по своїй картці, приклавши її двічі до турнікету. Можливість здійснення такої процедури для наземного транспорту залишається під питанням.

QR-квиток

Якщо вона менша за вартість поїздок, потрібно доплатити різницю. Я поповнювала картку на три поїздки за 24 грн, а сума решти – 23 грн. Єдиний електронний квиток дозволяє безготівково оплачувати проїзд у всіх видах міського транспорту. Закон про нього набув чинності ще в травні 2017 року. Придбати її можна у Т-кіосках по всьому містута в терміналах Київ Цифровий на станціях метро або в касах метрополітену. Транспортна карта стане вам в пригоді, якщо подорожувати Києвом ви будете чимало.

Із усіма точками продажу можна ознайомитися на цій мапі.

Також за допомогою нашого сервісу Ви можете купити квиток на автобус. Проте, депутат Київради Олександр Пабат з’ясував, щоне на всіх точках продажу єдиного електронного квитка, які розміщені на оприлюдненій карті, можна його купити та поповнити квиток. Одноразовий QR-квиток можна використовувати у роздрукованому або в електронному (на екрані смартфону) вигляді. Зараз Kyiv Smart Card можна купити в метро і Т-кіосках. В метро її продають у касах на станціях «Хрещатик», «Театральна», «Майдан Незалежності», «Академмістечко», «Лісова», «Арсенальна», «Теремки», «Видубичі», «Сирець», «Почайна». Також картку можна купити в терміналах «Е-квиток».

Чек з QR-код можна придбати в терміналах самообслуговування, мережі “Т-кіоск”, в боксах самообслуговування EasyPay або в касах станцій метро. Для перевірки оплати необхідно прикласти транспортну карту до електронного пристрою, що поступово з’являться в усіх касирів найближчими тижнями. Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції.

Купити необхідну кількість поїздок можна в терміналах, які розташовані в метро або у особистому кабінеті. Але набагато зручніше зробити це за допомогою спеціального платіжного сервісу. Вартість транспортної картки «ЛеоКарт», тобто носія електронного квитка для проїзду у громадському транспорті Львова, становитиме 60 гривень. Йдеться про персоналізовану пільгову і загальну, неперсоналізовану загальну.

Share Post:
Open chat
1
Hello, How can I help you?