Health Info

January 3, 2017

В Киеве меняют время продажи алкоголя в магазинах Экономическая правда

Співпраця з перевіреними та надійними постачальниками, яких вирізняє бездоганна репутація – наше кредо. Усі представлені тут алкогольні напої мають сертифікати якості та відповідні документи. Історично склалося, що всякий якісний спиртовмісний напій в Україні потрапляє прямо в преміум сегмент. Так проявляються особливості його виробництва, де основні складові собівартості продукту – це сировина та технологія виготовлення.

купити алкоголь онлайн

Ви завжди можете задовольнити свої потреби та порадувати себе новими уподобаннями вишуканих напоїв. ULTRAMARKET піклується про здоров’я покупців. Це супермаркети, які стійко асоціюються з широким асортиментом товарів, надійним виробництвом та віддзеркаленням того, що так люблять покупці. Супермаркет УЛЬТРАМАРКЕТ зберігає якість кожного продукту та робить ціни на найпопулярніші товари привабливими.

Кращі умови для покупки

Я пишаюсь кожною привезеною пляшкою, навіть якщо вона коштує 100 гривень, бо кожна пляшка – це достойний зразок у своїй ваговій категорії. Алкогольний напій Арома Біллі Бонс, Billy Bones 0,5 л. Винний напій Фрателлі Фраголіно Бьянко біле напівсолодке ж / б, Fratelli Fragolino Bianco 0,33 л. Хороші консультанти і чудове обслуговування.Дуже задоволена.Всім рекомендую. В ночь на 26 марта Украина перейдет на летнее время – стрелку часов переведут на один час вперед. Всі товари фасуються у нові фірмові міцні пакети (вартість пакетів буде включена в чек).

Більше того, є великий асортимент лікерів та інших напоїв, за допомогою яких можна приготувати різноманітні коктейлі. ОгоWine це не просто http://www.72oa.com/993 магазин алкоголю. Це унікальне місце, яке збирає навколо себе поціновувачів якісного вина, віскі з більш як з 30 країн світу.

Алкоголь і слабоалкогольні напої

Для полегшення пошуку необхідного товару кожен розділ має кілька категорій. Навіть найвимогливіші клієнти будуть задоволені покупкою на нашому сайті. Основною перевагою«Wine Story» перед конкурентами є широкий асортимент продукції чудової якості, прямі поставки товару від виробника і, звичайно ж, демократичні ціни. Кожен клієнт зможе вибрати алкоголь до свята, важливого заходу, а також зможе купити елітний напій в подарунок. У розділі гастрономії можна замовити смачний швейцарський шоколад, якісну оливкову олію, вишуканий сир та інше. Надійні друзі не приховують від товаришів свою адресу та контактні телефонні номери. Друг завжди діє у рамках закону, щоб нікого не підставити.

Напій сильногазований Фрателлі Фраголіно Бьянко біле безалкогольне ж/б, Fratelli Fragolino Bianco 0,33 л.

Доставка вина Вайн Вайн – від 6 пляшок або при сумі замовлення від 1000 грн. ● грамотна робота менеджерів як в офлайн-маркетах, так і в інтернет-магазині спиртних напоїв. Продукція, яка надходить до нас у каталог, проходить перевірку на якість та має гарантію у вигляді сертифікатів та інших дозвільних документів. Тому ви можете не сумніватися у смакових якостях алкоголю та його походження. Ми працюємо із ліцензованими дистрибюторами, тому у нас тільки сертифікована продукція. Маємо дозвіл на продаж, який оновлюємо щотри місяці. Для поціновувачів екзотики наш сайт пропонує замовити Граппу, Саке, Чачу або Кальвадос.

Незалежно від переваг клієнта, ми можемо запропонувати алкогольний напій, який буде відповідати вашому смаку. Не перший рік тішить жителів України прямими поставками вин і міцних міцних напоїв безпосередньо з заводів-виробників. Ми — ULTRAMARKET, вдосконалений та більш сучасний формат відомого всім «МегаМаркету».

Віскі блендовий Крейзі Чарлі чорна етикетка, Crazy Charley 0,7 л. Наш телеграм-бот Онлайн-сомель’є 24/7 швидко підбере пляшечку під потрібну страву чи подію.

Зазвичай подібне практикують, коли стосунки не такі близькі, щоб дарувати практичну річ. Особливий шик – подарувати шанувальнику скотчу або рому каміння для віскі у стильному дерев’яному ящику. Навряд чи магазини алкоголю запропонують вам такий вибір статусних подарунків, пов’язаних з легендарним алкоголем, який ви знайдете в нашому подарунковому розділі.

Вам більше не доведеться витрачати дорогоцінний час, відвідуючи один за одним спеціалізовані магазини у пошуках улюбленої марки чи сорту. Ми розробили інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, який дозволяє легко переміщатися за основними категоріями сайту, а знайшовши «ту саму» пляшку – швидко оформити замовлення. Серед багатого асортименту продукції іноді дуже складно зробити вибір. У«Wine Story» представлені кращі світові бренди алкоголю і гастрономії. Продукцію в нашому інтернет-магазині можна сортувати по брендам, країні походження і ціною.

Share Post:
Open chat
1
Hello, How can I help you?