Health Info

February 14, 2018

Весільний Букет: Традиції І Прикмети

Помічено, що багато сухоцвітів знаходиться в будинку людей, які не бажають змінюватися, не хочуть працювати над собою. Її носії допомагають зберегти не тільки багатство і гідності, але й існуючі проблеми. Якщо є бажання засушити рослини, це потрібно робити поза житлового приміщення (наприклад, на балконі, в книзі, в коробці з піском). Сухі квіти «фіксують» атмосферу, що панує в будинку. Якщо всі ваші домочадці ставляться з любов’ю і розумінням одне до одного, обов’язково прикрашайте будинок сухоцвітами, щоб продовжити це благодатний стан сім’ї. Сни, в яких фігурує весільний букет, обіцяють тільки приємні події.

чи можна спалити весільний букет

Кали, незважаючи на репутацію траурних квітів, в даний час все частіше потрапляють у весільні зв’язки як символ ніжності і витонченості. Негативною енергетикою і змістом володіють будь-які відтінки чорного. Несприятливі також ті, що близькі до чорного — темно-синій, пурпурний, марсала (бордовий). Ні в якому разі не використовуйте в макіяжі блискітки. Зверху півонії можна обприскувати з пульверизатора прохолодною відстояною водою.

Менш цінний розбивають після першого випиття, другий зберігають в сім’ї як дорогоцінну реліквію. Вважається, що дзвін скла, що б’ється відлякує нечисту силу від молодих. Під час святкування букет ставлять у вазу на столі біля молодят.

А у випадку, якщо жених сяде ненавмисно на поділ одягу нареченої, то вона неодмінно захворіє цього року. Що стосується таких аксесуарів, як старі пояси, невеликі косметички, то вони нікому не лунають і не передариваются. Якщо є можливість, то краще всього, звичайно, їх спалити, якщо немає, etalonvideo.org.ua то можна розрізати і викинути. Якщо ваші черевики дуже добре збереглися, і хтось із знайомих попросив їх віддати, в такому випадку необхідно промити їх під проточною водою. Вважається, що разом зі струменем води змивається вся людська енергетика, тому йому буде неможливо нічого зробити.

Визначення Основи Життя

Айстри теж ідеально впишуться у весільну торжество і принесуть у новоспечений союз романтика і ніжність. Найчастіше флористи при складанні букета для додання йому обсягу використовують гортензії. І дуже даремно, адже вони несуть енергію байдужості і безсердечності. Також слід бути обережними з жоржинами, адже це символ мінливості, вітряна і легковажності.

Забобона №8: Впустити Обручку

В процесі найрізноманітніших звичаїв і ритуалів, коли нареченій необхідно звільнити руки, весільний букет дозволяється віддавати тільки нареченому чи своїй мамі. Особливо красиво виглядають букети в тон до весільного вбрання, наприклад з поєднанням синіх або фіолетових квітів, яскравих червоних або жовтих відтінків. При виборі кольору квітів в букеті також слід звертати увагу на значення кольору, адже деякі з них просто неприпустимі в образі нареченої.

Це своєрідна повна енергетична очищення не тільки свого будинку, але і організму. Для цих цілей необхідно походити по своєму будинку, взяти величезний пакет і зібрати в нього a hundred речей. А мій букетик уже засох , разом і з бутаньєркою та квітами які були у волоссі, я не викидала , бо він простояв довше за всі подаровані квіти з весілля. Чула що викидати не варто, більшість їх спалюють у вогні. Багато наречених не знають, що робити і куди подіти весільний букет після торжества.

Краще всього підбирати рослини в світлих тонах (рожеві, білі). Вважається, що подібні відтінки є найбільш придатними для цієї урочистості. У давні часи букет нареченої складали з квітів, зібраних в полях. При цьому важливо було враховувати значення кожного з них і підбирати тільки ті, які підійдуть для цієї події. Сучасні леді віддають перевагу підбирати рослини яскравих відтінків, які слугуватимуть контрастом для суконь світлих тонів. Якщо ви збираєтеся зберігати плаття як сімейну реліквію, потрібно привести його в належний стан, вивести плями, підшити та усунути інші дефекти.

Share Post:
Open chat
1
Hello, How can I help you?